Borettslag

Lån til fellesgjeld for borettslag

Eiendomskreditt er formidler av lån til fellesgjeld til borettslag. Vi tilbyr finansiering inntil 65 % av dokumentert verdi på borettslaget, med gunstige betingelser, lang løpetid og pant i eiendomsmassen.

Uavhengig om det kommende lånet er en refinansiering av eksisterende lån eller finansiering av oppussingsarbeid eller borettslagets nye varmepumper, vil deres fellesgjeld og lån hos Eiendomskreditt få gode vilkår og konkurransedyktige betingelser.

Søknadsprosessen er rask og enkel, og hvert lån skreddersys etter kundens behov. Vår fleksibilitet og korte beslutningsvei internt gjør at vi kan ta raske avgjørelser der situasjonen krever det.

Ved refinansiering av lån for borettslags fellesgjeld, ordner vi alt med eksisterende lånegiver.

Lån til fellesgjeld hos Eiendomskreditt gir god rente, lang løpetid, raske svar og pant i eiendom. Med andre ord; et smartere lån for borettslag som igjen fører til oversiktlige felleskostnader for dere som borettslag.  

Les mer om våre lånevilkår og priser eller fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Spør oss om finansiering av fellesgjeld

Informasjon om borettslaget

Det ser ut til at sikkerheten som stilles for lånet ikke er innenfor de rammer vi setter for den oppgitte lånesum. Du kan alikevel sende inn skjemaet slik at vi kan se om vi sammen finner en løsning.

Behandlingstid

Oversikt over saksgangen

Les mer

Lånevilkår

Vilkår og priser

Les mer

Fast eller flytende?

Lær mer om fast og flytende rente

Les mer